Coligo, nieuwe werkomgeving voor hosted VOIP gebruikers

Bellen, chatten, videovergaderen en bestanden delen vanuit diverse devices en via één applicatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het baanbrekende en innovatieve communicatieplatform biedt een volledige online werkplek-oplossing waarin zowel vaste telefonie (Hosted VoIP) als mobiele telefonie en web-communicatiediensten samenkomen. 

Coligo

Ben je ondernemer en geïnteresseerd in een demo of offerte? Neem dan contact met ons op

Coligo, voor echte communicatie en samenwerking

Coligo stelt telco's, softwareleveranciers en hosters in staat om echt communicatie en samenwerking in eigen werkomgeving te laten verenigen. Coligo is gebouwd met de meest geavanceerde technologie en is mede daardoor een toekomstbestendig platform. Coligo is gebouwd met open, gestandaardiseerde API's voor eenvoudigere integratie.

Vast, mobiel en desktop beschikbaar via één platform

Coligo is een geïntegreerde oplossing van vast en mobiel bellen en is volledig schaalbaar. Je hoeft geen investeringen in software te doen. De implementatie verloopt eenvoudig en snel. Coligo is opgebouwd in open standaarden en daardoor kun je gemakkelijk koppelingen maken met software van derden. Alle data wordt opgeslagen op Nederlandse servers.

Allesomvattende communicatiesuite Coligo

De communicatiedienst en de applicaties zijn gebouwd op basis van het nextgen communicatieplatform Coligo GRID. Dit is een open platform en biedt de mogelijkheid om applicaties van derden te integreren. Coligo is opgebouwd rondom vier modules:

Coligo DESKTOP, Coligo MEETINGS, Coligo REACH en Coligo MESSENGER

Coligo is een goede keuze voor ondernemers die een geïntegreerde en schaalbare communicatie- oplossing voor hun medewerkers zoeken. Met Coligo kun je bellen, chatten, videovergaderen en bestanden delen.

`Het cloudplatform biedt gebruikers een totaal werkplekoplossing waarin alle communicatietoepassingen zijn geïntegreerd´.

Bij coligo staat de inhoud centraal

Bedrijven zoeken naar een naadloze overgang tussen diverse communicatiemiddelen en communicatiestijlen. De inhoud van gesprekken tussen mensen staat hierbij centraal. Tot op heden communiceerden medewerkers onderling via verschillende platforms, vanaf nu kan alles via Coligo. Coligo maakt geen onderscheid tussen voice, mobiel, video of IM. Met dit nieuwe platform kunnen we sneller en eenvoudig schalen naar miljoenen gebruikers.

Latijnse woord Coligo

De naam van het platform komt voort uit het Latijnse woord samenbrengen en legt de associatie met de termen samenwerken en collega’s. Coligo is de verzamelnaam voor alle producten en applicaties binnen de suite. Coligo GRID is de naam van het technische platform, de opvolger van de traditionele telefonie switch, gebaseerd op grid computing. Hierover levert Voicework en haar partners de vernieuwde hosted oplossing Managed Voice 3.

Coligo maakt een voorsprong in de markt

Met de lancering van Coligo biedt Voiceworks haar partners een toekomstbestendig platform met een reeks unieke functies en voordelen waarmee Coligo een voorsprong maakt in de webcommunicatie branche. Coligo zorgt voor een extreem hoge kwaliteit van de dienstverlening als het gaat om ontwikkelsnelheid en uptime.

Oneindig veel mogelijkheden door integraties

De mogelijkheid tot integreren met andere software zorgt ervoor dat er honderden verschillende applicaties probleemloos aan kunnen sluiten. Een ander voordeel is dat de ontwikkelsnelheid hiermee ook aanzienlijk verbeterd. Ontwikkelingen kunnen in één keer centraal worden doorgevoerd in plaats van op alle losse applicaties en daarmee anticipeert Coligo sneller op vragen uit de markt. Bovendien kunnen software ontwikkelaars partners dit efficiënt zelf gaan doen op ons platform dankzij open API’s, waarmee de mogelijkheden letterlijk eindeloos zijn.’

Coligo, uniek ontwikkelmodel

Het ontwikkelmodel van Coligo is uniek in Nederland. Nieuwe features zullen in nauw overleg met Voiceworks-partners aan het nieuwe platform worden toegevoegd. Deze features zullen niet in grote updates worden gelanceerd, maar stapsgewijs via continuous delivery worden uitgerold. Op die manier blijft de kwaliteit van het platform gewaarborgd en blijft de functionaliteit nauw aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker.